Оригинален Нафтен Синтеруван Бронзен Метрички Ракав лежиште 12 мм. ИД х 16 мм. ОД х 25 мм. Должина
Новак

Оригинален Нафтен Синтеруван Бронзен Метрички Ракав лежиште 12 мм. ИД х 16 мм. ОД х 25 мм. Должина

DEN 1.00

Во достапна форма

ПРОЕКТ = 12 во ДОЛЖИНА = 25 во. Нашиот Оригинален Маслит без одржување (САЕ 841) Само-Подмачкувачки Синтерувани Бронзени Метрички Лежишта се најшироко користените синтерувани бронзени лежишта во индустријата. Маслените лежишта имаат бакарна боја и се направени првенствено од бакар. Тие се исто така многу отпорни на абење, еластични, усогласени и отпорни на корозија. Нафтените лежишта се користат во повеќето апликации за општа намена каде што се присутни умерени брзини и оптоварувања. PV = 50,000 / P(psi) Статички = 8,000 / P(psi) Динамичен = 2,000 / V(sfm) = 1,200.

Главните карактеристики

Избор на клиент