Тест Бар За Усогласување на Струг 1MT - Тест Копач-Легиран Челик EN31-Прецизност MT1 TET_031
Новак

Тест Бар За Усогласување на Струг 1MT - Тест Копач-Легиран Челик EN31-Прецизност MT1 TET_031

DEN 3.33

Во достапна форма

Струг Копач Усогласување Тест бар-МТ31 Висок квалитет на легиран челик струг копач тест барови. Произведен од високопрецизен легиран челик. Топлина третирана со цврстина од 58 +/-2 HRC. Прецизна основа и проверена за контрацитет во рамките на 0.0001 " и паралелизам. Ова е идеално за усогласување на главата и опашката Во Машините за Струг. ЕДИНИЦАТА Е СТВРДНАТ И ЗЕМЈАТА ПАРАЛЕЛНО СО 0.0002 " И ЦЕНТРИРАН НА ДВАТА КРАЈА. ЕДНОСТАВНО ПОСТАВЕТЕ ПОМЕЃУ ЦЕНТРИТЕ ПОСТАВЕТЕ ДТИ ЗА ДА ТРЧАТЕ ПО ДОЛЖИНА. ВКУПНА ДОЛЖИНА 283ММ. Струг Копач Усогласување Тест бар-Мт1 Висок квалитет легиран челик струг копач тест барови. Произведен од високопрецизен легиран челик. Топлина третирана со цврстина од 58 +/-2 HRC. Прецизна основа и проверена за контрацитет во рамките на 0.0001 " и паралелизам. Ова е идеално за усогласување на главата и опашката Во Машините за Струг.

Главните карактеристики

Избор на клиент