Бурде Планер 2023 Организатор На Живот Пинк | 26 декември 2022 година-31 декември 2023 година | 9, 2х7, 4 Големина | Неделен Планер Со Месечен &засилувач; Годишен Преглед
Новак

Бурде Планер 2023 Организатор На Живот Пинк | 26 декември 2022 година-31 декември 2023 година | 9, 2х7, 4 Големина | Неделен

DEN 2.00

Во достапна форма

Планер 2023 : со своите годишни планови, месечни прегледи и неделни ширења, Организаторот на Животот 2023 Од Бурде е паметен планер за оние луѓе на кои секогаш им се случува многу и им треба корисна алатка за организирање и структурирање на нивните работни денови и викенди Има многу простор за планирање, пишување списоци и правење белешки. Месечни Јазичиња : Организаторот на Животот е совршен планер за оние кои внимателно планирале дел од нивниот животен стил. Со цел навистина да го разберете исклучително ефективниот пристап на планерот, би сакале да ви кажеме како е структуриран еден месец. Планерот има паметни јазичиња кодирани во боја кои ги делат месеците едни од други. Така, лесно можете да го најдете месецот што сакате да го планирате. Секој месец започнува со пространа месечна преглед. Неделен Планер : Секоја недела има свое двојно ширење, поставено вертикално : понеделник до среда лево, и четврток до недела десно. Секој ден е поделен на три дела. Можете да изберете како сакате да ги планирате вашите денови. Можете, на пример, да ги поделите деновите на утра, попладне и навечер, или да ги погледнете во однос на работата, слободното време и вежбањето. Совршена Големина : Конечно, да ви кажеме нешто за дизајнот на планерот. Тоа е малку поголемо од повеќето наши други планери. Значи, тоа е одличен планер за оние кои сакаат да имаат јасен план за секој ден, недела и месец, со многу простор за пишување и лесно организирање и структурирање на нивната работа и игра. Има убава и практична заштитна картонска обвивка во меки пастелни бои со убави цвеќиња и златно пишување. Хартиен Џеб + Налепници : Организаторот на Животот има и практичен хартиен џеб одзади со простор за важни белешки, сметки и билети. Вклучува и неколку листови налепници што можете да ги користите за зачинување и персонализирање на вашиот нов планер. Со своите годишни планови, месечни прегледи и неделни ширења, Организаторот на Животот 2023 од Бурде е паметен планер за оние луѓе на кои секогаш им се случува многу и им треба корисна алатка за организирање и структурирање на нивните работни денови и викенди. Има многу простор за планирање, пишување списоци и правење белешки.

Главните карактеристики

Избор на клиент

Пеколот Чувари
Новак
Пеколот Чувари
Во достапна форма
DEN 487.04
Вреднување на стоката: