Компатибилен Со Продавница-Вац Тип У 9030400 И Дајсон ТП00, ТП01, ТП02, ТП03, АМ11, БП01
Новак

Компатибилен Со Продавница-Вац Тип У 9030400 И Дајсон ТП00, ТП01, ТП02, ТП03, АМ11, БП01

DEN 3.00

Во достапна форма

Замена Кертриџ Филтер, Housmile Филтер За Продавница-Вакцина 90304 90333 90350 Компатибилен Со Повеќето Влажни/Суви Правосмукалки 5 Галони И Погоре Филтер За Прочистувач На Воздух за Замена на Housmile За Dyson True Hepa Филтер Кула Прочистувач Чиста Кул Врска TP00, TP01, TP02, TP03, BP01, AM11 Споредете со делот # 968126-03. Бело : Компатибилен Со Продавница-Вац Тип У 9030400, Тип Х 9035000, Тип В 9034000 Кертриџ Филтри, модели BLB450, SSP16-500 A, SSP16-600 C, SS12-350 A, SS14-450, SS16-SQ550, SS16-SQ650, 86 MTSQ550; Зелена : компатибилен Со Dyson Tp00, Tp01, Tp02, Tp03, Am11, Bp01.

Главните карактеристики

Избор на клиент