18 парчиња магнети на врата од змеј, двојно декоративен магнетски флексибилен заштитник на вратата на вратата за миленичиња, лизгачка врата гаража, двор, декорација
Новак

18 парчиња магнети на врата од змеј, двојно декоративен магнетски флексибилен заштитник на вратата на вратата за миленичиња, лизгачка врата гаража,

DEN 2.67

Во достапна форма

Генијален и видлив дизајн : Овие магнети на екранот доаѓаат со видливи и разнобојни дизајни, може да се забележат лесно на прв поглед, така што вашето семејство или гости нема да се плашат против екраните на вратите кога ќе ги видат овие шарени предмети Дизајн на магнет : Декоративните магнети за вратите се дизајнирани во двостран стил, што може да биде добро фиксирано на екраните на куќните врати, прозорците, колибите или некои други, ви донесуваат убав визуелен ефект. Генијални и иновативни стилови : Налепниците на вратите на екранот имаат најразлични дизајни, верисимиларни и автентични, убави декори за вас да ги украсувате аглите на вашите куќи или некои згради, давајќи му на вашиот живот вкус на живост и виталност. Избор на квалитетен материјал : Направено од квалитетен ПВЦ и магнет, нашиот магнет на вратата на екранот е цврст и цврст, сигурен, стабилен и водоотпорен, силен против кршење, расправии, свиткување или бледнее, ви служи за периоди на употреба на време. Лесен за употреба : Нашите заштедувачи на екранот за внатрешен двор се едноставни за инсталирање, а вие само треба да залепите 2 од нив од двете страни на Scree, и тие ќе бидат прикачени автоматски; Имено, извртете ги полека додека не слушнете брз клик. Генијален и видлив дизајн : Овие магнети на екранот доаѓаат со видливи и разнобојни дизајни, може да се забележат лесно на прв поглед, така што вашето семејство или гости нема да се плашат против екраните на вратите кога ќе ги видат овие шарени предмети. Дизајн на магнет : Декоративните магнети за вратите се дизајнирани во двостран стил, што може да биде добро фиксирано на екраните на куќните врати, прозорците, колибите или некои други, ви донесуваат убав визуелен ефект. Генијални и иновативни стилови : Налепниците на вратите на екранот имаат најразлични дизајни, верисимиларни и автентични, убави декори за вас да ги украсувате аглите на вашите куќи или некои згради, давајќи му на вашиот живот вкус на живост и виталност. Избор на квалитетен материјал : Направено од квалитетен ПВЦ и магнет, нашиот магнет на вратата на екранот е цврст и цврст, сигурен, стабилен и водоотпорен, силен против кршење, расправии, свиткување или бледнее, ви служи за периоди на употреба на време. Лесен за употреба : Нашите заштедувачи на екранот за внатрешен двор се едноставни за инсталирање, а вие само треба да залепите 2 од нив од двете страни на Scree, и тие ќе бидат прикачени автоматски; Имено, извртете ги полека додека не слушнете брз клик.

Главните карактеристики

Избор на клиент