КСЦ Кс112 Активни 12 Сабвуфер
Новак

КСЦ Кс112 Активни 12 Сабвуфер

DEN 0.33

Во достапна форма

Ултра-компактен активен сабвуфер со префинет, професионален изглед за инсталација и високо преносни апликации за забава Дизајниран да биде високо пренослив, единечен сабвуфер за дизајн на пропусен опсег од 12 инчи, напојуван од модул за засилувач Со врвна моќност Од Класа Д од 2000 вати. Кабинетот е изграден од премиум бреза за долг живот и трајна издржливост и вклучува висококвалитетни тркалца со низок шум. Два садови со навој М20 овозможуваат позитивна врска без нишање со навојниот столб на звучникотвертикално или хоризонтално (полот не е вклучен). Карактеристики внатрешна корекција подесување и управување со звучникот. Опционалното безбедносно покритие KS-LOC спречува неовластено мешање на контролите. Ултра-компактен активен сабвуфер со префинет, професионален изглед за инсталација и високо преносни апликации за забава. Дизајниран да биде високо пренослив, единечен сабвуфер за дизајн на пропусен опсег од 12 инчи, напојуван од модул за засилувач Со врвна моќност Од Класа Д од 2000 вати. Кабинетот е изграден од премиум бреза за долг живот и трајна издржливост и вклучува висококвалитетни тркалца со низок шум. Два садови со навој М20 овозможуваат позитивна врска без нишање со навојниот столб на звучникотвертикално или хоризонтално (полот не е вклучен).

Главните карактеристики

Избор на клиент