Азиеда „Јас ја сакам магнетната клип на Литванија“
Новак

Азиеда „Јас ја сакам магнетната клип на Литванија“

DEN 228.64

Во достапна форма

Силен изложен магнет Одлично за клипирање на списоци за купување и уметнички дела на фрижидерот. Се одликува со дизајн од еден од нашите талентирани дизајнери. Овозможува едноставен клип за зафаќање на овој клип за привлекување за да прикаже важни списоци за работа и уметнички дела. Клипот има силен зафат со изложен магнет на задниот дел што се клипува безбедно на фрижидери, микробранови и меморанти табли. Можете исто така да ги користите за безбедно повторно заплена на отворени торби за храна. Големина : Ширина : 50ммхајт : 75ммдепт : 37мм.

Главните карактеристики

Избор на клиент