We-Vibe Chorus парови Vibrator Remote & App Controlled Controlled Vibrating Smart Sex Toy за него и неа, сина
Новак

We-Vibe Chorus парови Vibrator Remote & App Controlled Controlled Vibrating Smart Sex Toy за него и неа, сина

DEN 1.33

Во достапна форма

Подмачкајте го вашиот хор Вклучете го и вметнете. Најдете ја најдобрата позиција и уживајте. Двоен мотор вибратор за парови со стискање далечински управуван каде и да сакате. We-Vibe Chorus доаѓа со свој далечински контролер. Овој најсовремен далечински контролер користи технологија за комерцијална врска за да ви даде непрекината врска помеѓу играчката и вашиот далечински управувач. Исто така, има функција „стискање“ за интуитивна контрола. Вашиот хор доаѓа и со случај за полнење/носење.

Главните карактеристики

Избор на клиент