Trusco T-SSWR43-225 калем пролет за висока девијација, надворешен дијаметар 1,7 инчи, бесплатна должина 8,9 инчи
Новак

Trusco T-SSWR43-225 калем пролет за висока девијација, надворешен дијаметар 1,7 инчи, бесплатна должина 8,9 инчи

DEN 1088.00

Во достапна форма

Пролет константа (N/MM) : 0,3 инчи (7,41 mm); Надворешен дијаметар : 1,7 инчи (43,0 мм) Бесплатна должина : 8,9 инчи (225 мм); Внатрешен дијаметар : 1,2 инчи (31,0 мм). Д : 1,2 инчи (31 мм); Д : 1,7 инчи (43,0 мм). L : 8,9 инчи (225 мм); Боја за идентификација : Бела. SWOSC-V еквивалент. Пролет константа (N/MM) : 0,3 инчи (7,41 mm); Надворешен дијаметар : 1,7 инчи (43,0 мм). Бесплатна должина : 8,9 инчи (225 мм); Внатрешен дијаметар : 1,2 инчи (31,0 мм). Д : 1,2 инчи (31 мм); Д : 1,7 инчи (43,0 мм). L : 8,9 инчи (225 мм); Боја за идентификација : Бела. SWOSC-V еквивалент. Имаме широк состав што го зема предвид просторот за инсталација, капацитетот на оптоварување и бројот на употреба. За калапи за печат, пластични калапи.

Главните карактеристики

Избор на клиент