SNKB YCB9NL-40 230V RCBO MCB 30MA Преостаната струја на струјно коло со тековна заштита и заштита од кратко истекување
Новак

SNKB YCB9NL-40 230V RCBO MCB 30MA Преостаната струја на струјно коло со тековна заштита и заштита од кратко истекување

DEN 593.28

Во достапна форма

Тип : YCB9 NL-40, Спецификации : Оценета струја : 6/10/16/20/25/32/40 A ; Име на производот : DC Минијатурен прекинувач на колото. Користејќи го ова за контрола на моќноста од батерија до инвертер во соларен систем надвор од мрежата. Работи совршено за оневозможување на моќта или дејствување како краток заштитник за контролор на полнење. Се користи за преоптоварување на линијата и заштита од краток спој; Едноставно и погодно за употреба. Брзо затворање за да се обезбеди работа со оптоварување и продолжување на животниот век на услугата. Апликација : Минијатурни прекинувачи на кола се користат во системите за мрежни мрежи, соларни и хибридни системи на ветер, зграда на Еккрезидент.

Главните карактеристики

Избор на клиент