Caplugs 99394780 Пластично капаче за ракави за краеви на цевки. SC-1 1/8, PE-LD, CAP ID 1.125 должина 1,00, црвена
Новак

Caplugs 99394780 Пластично капаче за ракави за краеви на цевки. SC-1 1/8, PE-LD, CAP ID 1.125 должина 1,00, црвена

DEN 600.00

Во достапна форма

Дизајнирано да одговара на надворешните дијаметри на краевите на цевката Над 128 различни дијаметри и соодветните должини. Capе капаче и не-навојни цевки. Разноврсен дизајн. Капчињата за ракави на сериите SC се дизајнирани да одговараат на надворешни дијаметри на цевки со зафатен зафат за триење. Овие капачиња се идеални за зачувување и заштита на навојните и не-навојните цевки и краевите на шипката. Тие исто така прават одлични маски за сликање, позлата или операции за размалување.

Главните карактеристики

Избор на клиент