Компатибилен филтер за замена на HEPA H13 Компатибилен W/ Dyson Pure Cool & Hot Models TP04, HP04, DP04 Дел# 968707-04, 968708-04, & 969048-01-Премиум квалитет, блокови над 99,9% од загадувачите
Новак

Компатибилен филтер за замена на HEPA H13 Компатибилен W/ Dyson Pure Cool & Hot Models TP04, HP04, DP04 Дел 968707-04, 968708-04, & 969048-01-Премиум

DEN 243.20

Во достапна форма

Компатибилност-Овој филтер е совршено компатибилен со Dyson TP04, HP04, DP04 Дел# 968707-04, 968708-04, 969048-01 *Не е компатибилен со Dyson Pure Cool Link DP01, или кој било од следниве модели : TP01, TP02, TP03, BP01, HP01, HP02. Отстранува честички - Овој медицински степен H13 HEPA филтер ќе отстрани над 99,9% од честичките и микроскопските остатоци. Овој филтер го прави воздухот што го дишете во вашиот дом да биде почист и поздрав. Отстранува мирис и чад - Премиумот H13 HEPA филтер со активиран јаглерод отстранува непожелни мириси и мириси, одржувајќи ја вашата куќа да мириса свежа и без мирис! Совршен за луѓе со астма или чувствителни алергии, како и домови со миленичиња или чад. Лесно за инсталирање - Не се потребни алатки, едноставно се вклопува на местото на стариот филтер. Гаранција-Овој филтер е поддржан од гаранцијата за враќање на парите водечки во индустријата на Purespring. Размислете да се пријавите за претплата и заштедете за да не заборавите да го замените вашиот филтер!. Овој медицински степен H13 HEPA филтер ќе отстрани над 99,9% од честичките и микроскопските остатоци. Овој филтер го прави воздухот што го дишете во вашиот дом да биде почист и поздрав.

Главните карактеристики

Избор на клиент