Секојдневниот магента тонер компатибилен со HP 657X, висок капацитет
Новак

Секојдневниот магента тонер компатибилен со HP 657X, висок капацитет

DEN 1.33

Во достапна форма

Компатибилен со HP во боја на Laserjet Enterprise MFP M681, M682, замена за CF473 X, принос на страница 23000, дел код 006 R04350 Вредност : значително пониска цена и драматично пониска цена по страница од оригиналите. Сигурен : Остриот квалитет на сликата и исклучителната сигурност од брендот што го познавате и верувате. Бесплатно ризик : гаранција за доживотно време на сите кертриџи за тонер на Xerox. Сертификати за животна средина и квалитет : ROHS, Reach SVHC, CE Mark STMC, ISO 9001 : 2015, ISO 14001 : 2017. Компатибилен со HP во боја на Laserjet Enterprise MFP M681, M682, замена за CF473 X, принос на страница 23000, дел код 006 R04350. Вредност : значително пониска цена и драматично пониска цена по страница од оригиналите. Сигурен : Остриот квалитет на сликата и исклучителната сигурност од брендот што го познавате и верувате. Бесплатно ризик : гаранција за доживотно време на сите кертриџи за тонер на Xerox.

Главните карактеристики

Избор на клиент