CGSignLab | Ледено ладно пиво-Сиво сиво Тешки индустриски самолепливи алуминиумски wallидови decal | 36 x36
Новак

CGSignLab | Ледено ладно пиво-Сиво сиво Тешки индустриски самолепливи алуминиумски wallидови decal | 36 x36

DEN 0.33

Во достапна форма

Самолепливото алуминиумско решение дава единствена можност да се примени сопствена графика на подови и wallsидови Со можност да се држиме до скоро секоја површина, вклучително и тули, бетон и штуко, дава изглед сличен на боја. Бидејќи е отпечатен на комерцијален текстуриран материјал што обезбедува високо триење, обезбедува површина против лизгање што не бара ламинатно слој. Самолепливото алуминиумско решение е лесен за аплицирање и направена да трае до една година, дури и во области со голем сообраќај. Кога е време да се отстрани самолепливото алуминиумско решение, може лесно да се излупи и да се исфрли со други рециклирање на алуминиум. Индустриско-безбедносно-тренинг-сигнали и постери. Индустриско-безбедносно-тренинг-сигнали и постери. Самолепливото алуминиумско решение дава единствена можност да се примени сопствена графика на подови и wallsидови. Со можност да се држиме до скоро секоја површина, вклучително и тули, бетон и штуко, дава изглед сличен на боја.

Главните карактеристики

Избор на клиент