Бостон Интернационал IHR со 3-хартиени салфетки за хартија, големина на коктел од 20 броја, Тилде
Новак

Бостон Интернационал IHR со 3-хартиени салфетки за хартија, големина на коктел од 20 броја, Тилде

DEN 0.33

Во достапна форма

Салфетки со хартија со 3 хартии : Пакет од 20 салфетки за хартија со врвен квалитет За забави за коктел и пијалоци : салфетки мерат 5 x 5-инчи (свиткана големина); Користете кога уживате во партиски закуски, идеално под пијалоци за да ги заштитите таблетите. Празничен декор на маса : салфетка го прикажува празничниот венец на темната позадина на дрво. ИХР : Од 1977 година, премиерот Луксе хартија за производител на хартија; Печатено во Германија со нетоксични растворливи во вода. Лесно за координирање : Комбинирајте се со цврсти плочи и совпаѓање на салфетки IHR; „Оваа сезона за закуска за зимски празници, забави за коктел и вечера за вечера во семејството. Салфетки со хартија со 3 хартии : Пакет од 20 салфетки за хартија со врвен квалитет. За забави за коктел и пијалоци : салфетки мерат 5 x 5-инчи (свиткана големина); Користете кога уживате во партиски закуски, идеално под пијалоци за да ги заштитите таблетите. Празничен декор на маса : салфетка го прикажува празничниот венец на темната позадина на дрво. ИХР : Од 1977 година, премиерот Луксе хартија за производител на хартија; Печатено во Германија со нетоксични растворливи во вода. Лесно за координирање : Комбинирајте се со цврсти плочи и совпаѓање на салфетки IHR; „Оваа сезона за закуска за зимски празници, забави за коктел и вечера за вечера во семејството. Прославете ги навивачите и убавината на сезоната на зимски празници со овие празнични салфетки за хартија. Салфетки со 20 бродови измерат 5 x 5-инчи, идеално кога уживате во забавни закуски и пијалоци, само ставете под очила и чаши за да ги заштитите таблетите. Салфетките се нудат во повеќе големини, овозможувајќи ви да мешате и да одговарате, слој и прилагодување.

Главните карактеристики

Избор на клиент