Портер кабел 879348 Базен комплет
Новак

Портер кабел 879348 Базен комплет

DEN 2329.60

Во достапна форма

Ова е О Одговара на разни модели на кабелски кабел. OEM Дел број 879348. Ова е дел за замена на кабелот за портер. Дел број 879348. Одговара на разни модели на кабелски кабел. OEM Дел број 879348. Ова е дел за замена на кабелот за портер. Дел број 879348. Одговара на разни модели на кабелски кабел. ОЕМ Дел број 879348. Направено во Соединетите држави.

Главните карактеристики

Избор на клиент