Глава за поликарбонат на Eyoloty ACFHRL2, AC14RL3A & AC80RL3 SPOUL LINE компатибилна со Ryobi 18V 24V RY40210 RY40210A Trimmers, со капаци на капакот на капакот AC14HCA и деловите на тримерите Ryobi Trimmer
Новак

Глава за поликарбонат на Eyoloty ACFHRL2, AC14RL3A & AC80RL3 SPOUL LINE компатибилна со Ryobi 18V 24V RY40210 RY40210A Trimmers, со капаци на капакот

DEN 456.00

Во достапна форма

ACFHRL2 Поликарбонатна глава на Тример, компатибилен со тримерите на жицата Ryobi : 18-Volt, Hybrid, 24-Volt, 40-Volt, RY40210, RY40210 A, за Ryobi 18 V Auto-Feed String Trimmers : P2080, P2008 A, P2008, P20100, P20010 A , P2210, P2210 Can, P2200 A, P2200 ACV, P2200, P2030, P2031, P2003 A, P2003, P2060 A, P2060, P2006 A, P2006, P2052, P2051, P2050, P2005, P2040, P2041 , P20103, p20103btl , P20130 Замена на Trimmer AC80 RL3 Trimmer Spool, Premium 11ft 0,080 инчи Trimmer line замена на Spool for Ryobi оригинални количини модели AC80 RL3. AC14 RL3 A Ryobi One+ Spool Погоден за повеќе модели на безжични тримери : 18 V, 24 V, 40 V.Replaces Задоволен дел # : 310917001, 3110382 Ag и 3110382 G. Безжичен дијаметар на линијата за трева од трева, 0,065 инчи до вклопување во линија за линија совршено. Должина на линијата за шишиња 11ft Обезбедете поширок спектар на косење.

Главните карактеристики

Избор на клиент