Vishay VS-85HF40 400V, 85A, DO-203AB; Повторлив обратен напон VRRM MAX: 400V; Напред струја ако: 85а; Напреден напон VF Max: 1.2V; Конфигурација на диоди модул:-; ПАЛЕТА НА ПРОИЗВОДИ:-; Стил на диод
Новак

Vishay VS-85HF40 400V, 85A, DO-203AB; Повторлив обратен напон VRRM MAX: 400V; Напред струја ако: 85а; Напреден напон VF Max: 1.2V; Конфигурација

DEN 1.67

Во достапна форма

400 V Do-203ab; Повторлив обратен напон VRRM MAX : 400 V; Напредна струја ако (АВ) : 85а; Напреден напон VF Max : 1.2 V; Конфигурација на диоди модул : -; ПАЛЕТА НА ПРОИЗВОДИ : -; Стил на диоди случај : DO-5; Конфигурација на диодата : Единечен ROHS во согласност : Да. Стандардна диода. Исправувач на мост.

Главните карактеристики

Избор на клиент