100 парчиња асортиман на топлина цевка за намалување на топлината 2: 1 жица кабел за ракави полиолефин 7 бои 10.4mpa Шарена електрична алатка - кабелски ракави - Aliexpress -
Новак

100 парчиња асортиман на топлина цевка за намалување на топлината 2: 1 жица кабел за ракави полиолефин 7 бои 10.4mpa Шарена електрична алатка

DEN 792.00

Во достапна форма

Боја : црвена Пакетот вклучува : (количина+испорачан внатрешен дијаметар+единечна должина+боја) 30pcs x 1,5мм x 100mm x црна/жолта/зелена/црвена/сина/бела/чиста 30pcs x 2,5 mm x 100mm x црна/жолта/зелена/црвена/црвена/црвена/црвена/црвена/црвена/ Сина/бела/чиста 20pcs x 4.0mm x 100mm x црна/жолта/црвена/сина/бела/чиста 10pcs x 6.0mm x 100mm x црна/жолта/зелена/црвена/сина/бела/чиста 6pcs x 10.0mm x 100мм x црна/жолта/зелена/црвена/сина/бела/чиста 4pcs x 13.0mm x 100mm x црна/жолта/зелена/црвена/сина/бела/чиста. Голема колекција на цевки за намалување на топлина, 6 спецификации, 7 бои. Испорачен внатрешен дијаметар : 1,5мм/2. Пакетот вклучува : (количина+испорачан внатрешен дијаметар+единечна должина+боја) 30pcs x 1,5мм x 100mm x црна/жолта/зелена/црвена/сина/бела/чиста 30pcs x 2,5 mm x 100mm x црна/жолта/зелена/црвена/црвена/црвена/црвена/црвена/црвена/ Сина/бела/чиста 20pcs x 4.0mm x 100mm x црна/жолта/црвена/сина/бела/чиста 10pcs x 6.0mm x 100mm x црна/жолта/зелена/црвена/сина/бела/чиста 6pcs x 10.0mm x 100мм x црна/жолта/зелена/црвена/сина/бела/чиста 4pcs x 13.0mm x 100mm x црна/жолта/зелена/црвена/сина/бела/чиста. Голема колекција на цевки за намалување на топлина, 6 спецификации, 7 бои. Испорачен внатрешен дијаметар : 1,5мм/2. Описи : и голема колекција на цевки за смалување на топлина, 6 спецификации, 7 бои.Полиран внатрешен дијаметар : 1,5мм/2.0мм, намален внатрешен дијаметар : 0,75мм, 1,25мм, 2мм, 3мм , 5мм, 6,5 mmcolor : црна, жолта, зелена, црвена, сина, бела, чиста должина : 100мммспецификации : 6quantity : 1 пакет (100 парчиња) Материјал : Полиолефинсрикаж Однос : 2 : 1 (максимално ќе се намали на 1/2 неговиот испорачан дијаметар) минимум) минимум Темпона на намалување : 84 ° CFull Temp на намалување : 120 ° Температура на спојување : -55 ° C до +125 ° Ctensile Сила : 10.

Главните карактеристики

Избор на клиент