HC39GE242A - OEM го надгради Heil 1/4 HP 230V мотор на вентилатор на кондензатор
Новак

HC39GE242A - OEM го надгради Heil 1/4 HP 230V мотор на вентилатор на кондензатор

DEN 705.60

Во достапна форма

Сосема нов OEM надграден мотор на вентилатор на кондензаторот Дијаграмот за бои за жици OEM и дијаграмот за жици го олеснува жици!. Сосема нов OEM надграден мотор на вентилатор на кондензаторот. Дијаграмот за бои за жици OEM и дијаграмот за жици го олеснува жици!. Мотор на вентилатор на кондензаторот за надворешната единица A/C.

Главните карактеристики

Избор на клиент