Тестер за електронско оптоварување, USB тестер за оптоварување 150W 200V 20A Прилагодлива константа струја Електронска оптовареност на батеријата на батеријата Модул за
Новак

Тестер за електронско оптоварување, USB тестер за оптоварување 150W 200V 20A Прилагодлива константа струја Електронска оптовареност

DEN 0.33

Во достапна форма

ЛЦД -екран : Електронски електричен тестер за оптоварување, информациите за прикажување се сеопфатни и јасни Вентилаторот на процесорот може ефикасно да ја расипе топлината. Опремено со паметни вентилатори, може ефикасно и тивко да ја расипе топлината. УСБ тестер за оптоварување : Ова мултифункционално електронско оптоварување со постојана струја може да ги мери напоните, струјата, моќноста, капацитетот на батеријата, импедансата, температурата, енергијата и времето. Тестирајте разни батерии, напојување со напојување со DC и кабли за полнење на податоци. Безбедна употреба : Монитор на напон, максимална моќност на оптоварување 150 W, максимален напон 200 V, максимална струја 20 A. Алармите за пренапон, прекумерна и пренапон може ефикасно да го заштитат модулот од оштетување. Тестер за електронско оптоварување : Опсег на мерење на напон : 0.00 V ~ 200 V, Точност на резолуцијата : 0. Тековен опсег на мерење : 0.00 A ~ 20 A, точност на резолуцијата : 0. Време на освежување : > 500ms/Време на мерење стапка : Околу 0,5 пати/сек. Тестер за капацитет на батеријата : Над тековниот режим на аларм за поставување прикажете го алармниот интерфејс за да го потсетите корисникот. Опсегот на поставување на предупредување за прекумерна притисок : 1 ~ 200 V. Опсег за поставување потсетници за ниско ниво : 0 ~ 190 V. Опсег на поставување на потсетници за прелевање : 0,2 ~ 100a. ЛЦД -екран : Електронски електричен тестер за оптоварување, информациите за прикажување се сеопфатни и јасни. Вентилаторот на процесорот може ефикасно да ја расипе топлината. Опремено со паметни вентилатори, може ефикасно и тивко да ја расипе топлината. УСБ тестер за оптоварување : Ова мултифункционално електронско оптоварување со постојана струја може да ги мери напоните, струјата, моќноста, капацитетот на батеријата, импедансата, температурата, енергијата и времето. Тестирајте разни батерии, напојување со напојување со DC и кабли за полнење на податоци. Безбедна употреба : Монитор на напон, максимална моќност на оптоварување 150 W, максимален напон 200 V, максимална струја 20 A. Алармите за пренапон, прекумерна и пренапон може ефикасно да го заштитат модулот од оштетување. Тестер за електронско оптоварување : Опсег на мерење на напон : 0.00 V ~ 200 V, Точност на резолуцијата : 0. Тековен опсег на мерење : 0.00 A ~ 20 A, точност на резолуцијата : 0. Време на освежување : > 500ms/Време на мерење стапка : Околу 0,5 пати/сек. Тестер за капацитет на батеријата : Над тековниот режим на аларм за поставување прикажете го алармниот интерфејс за да го потсетите корисникот. Опсегот на поставување на предупредување за прекумерна притисок : 1 ~ 200 V. Опсег за поставување потсетници за ниско ниво : 0 ~ 190 V. Опсег на поставување на потсетници за прелевање : 0,2 ~ 100a. Спецификација : Влезен интерфејс / излезен интерфејс : 100А висока струја залак завртка за завртки за мерење на напон : 0,00 V ~ 200 V, Точност на резолуцијата : 0,01 V Тековен опсег на мерење : 0.

Главните карактеристики

Input Interface / Output Interface:
100A High Current Bite Screw Stud
Voltage measurement range:
0.00V ~ 200V, Resolution accuracy
Current measurement range:
0.00A ~ 20A, Resolution accuracy
Capacity accumulation range:
0 ~ 999.999Ah, Resolution accuracy
Power accumulation range:
0 ~ 9999.9Wh, Resolution accuracy
Power measurement range:
0000.00 ~ 150W, Resolution accuracy
Impedance measurement range:
1 ~ 999.9Ω, Resolution accuracy
Temperature measurement range:
0 ~ 99 ℃, Resolution accuracy
Timing maximum time:
999 hours 59 minutes 59 seconds, Resolution accuracy
Timing measurement reminder settings:
countdown 24 hours, any value can be set
Small current standby to remind the threshold parameters and timing:
0.5W begin timing
Power supply:
4 ~ 30V range of DC voltage
Refresh time:
> 500mS / times
Measurement rate:
about 0.5 times / sec
Over voltage Over current Set the alarm mode:
Show alert interface to remind the user
Overpressure Reminder Setting range:
1 ~ 200V
Low voltage reminder setting range:
0 ~ 190V
Overflow Reminder Set Range:
0.2 ~ 100A
Display Type:
Micro power LCD Module LCM Green Backlight Chinese & English Display
Operating temperature:
-10 ~ +60 ℃
Interface:
USB, 5.5mm jack, Mini USB, Micro USB, Type-C
Working humidity:
10 ~ 80
Working pressure:
80 ~ 106kPa
Plug type:
US plug
Weight:
631g
Note:
1. Please turn down the knob to the end counterclockwise before using, and then turn up slowly.:
2. Please pay attention to your safety when the voltage is more than 36V.:
3. Several tested power supply can not be connected simultaneously.:
4. The current adjustment knob should be regulated slowly.:
Package Include:
1 x Fan:
1 x USB Cable:
2 x Crocodile Clip:
1 x Power Plug Cable:
1 x Manual:

Избор на клиент