Замена на OhLectric 85W за OTi 85/120-277/2a6 DIMLT2 L /2A3 DIM L-Константна Струја Програмабилен Линеарен Led Драјвер-120-277V-Dimmable со 0-10v Dimmer - 50/60 Hz Влезна Фреквенција-Ul Наведени-OL-60223
Новак

Замена на OhLectric 85W за OTi 85/120-277/2a6 DIMLT2 L /2A3 DIM L-Константна Струја Програмабилен Линеарен Led Драјвер-120-277V-Dimmable

DEN 0.67

Во достапна форма

СО РЕГУЛИРАН ПРОТОК : ова самостојно напојување што обезбедува линеарен led драјвер дава треперење и континуирана моќност на ВАШИТЕ LED светилки со регулирање на напојувањето потребно за LED КАРАКТЕРИСТИКА НА ЗАТЕМНУВАЊЕ : овие линеарни led драјвери се затемнети со затемнувач од 0 до 10 волти, до 1% од максималната излезна струја, користејќи линеарна, дневник, инверзен дневник или крива на затемнување на квадратниот закон. ПРОГРАМАБИЛЕН ДРАЈВЕР : Нашиот линеарен лед-драјвер со затемнување има програмабилни атрибути, вклучувајќи излезна струја, крива на затемнување и низок процент на затемнување што му овозможуваат на возачот да одговара на излезот на светилките. Со КРАЈНА ЗАШТИТА : овој линеарен led драјвер со постојана струја е дизајниран да активира кога ќе ја надмине наведената излезна струја, излезниот напон, температурата и краток спој и автоматското враќање од него. СЕРТИФИЦИРАН ЗА БЕЗБЕДНОСТ : нашиот линеарен led возач ги исполнува барањата НА UL/c UL - UL 8750, Класа P, Тип HL, CE-EN61347-1, EN61347-2-13, EN61000-3-2- Класа Ц И Фкц Дел 15 (класа Б) ограничувања на потрошувачите. Линеарното LED светло бара постојана струја на низок напон што е помала од главните напонски напојувања. Овој линеарен led драјверски сет е потребен за претворање на високиот напон, НАИЗМЕНИЧНА СТРУЈА во нисконапонска директна струја што линеарните LED светла се дизајнирани да работат непречено. ЗОШТО ОХЛЕКТРИК? Ние сме експерти за производство на линеарни led драјвери и апарати за осветлување со широки сорти. Сите наши производи се фабрички склопени и тестирани на различни нивоа за да се обезбеди нивната издржливост со текот на времето. Електричните и жици додатоци на Oh Lectric се направени со исклучителен квалитет, иновации и сигурност. Бидејќи задоволството на клиентите е наш најголем приоритет, ние напорно се стремиме кон производство на тавански медалјони со врвен квалитет и други електрични додатоци.

Главните карактеристики

Избор на клиент