Мулер Пареа Специјалитет-4 781 Сс - Н Прирабница - Ј Тип Цедилка, Фрлија Сс Челик, 4 Во
Новак

Мулер Пареа Специјалитет-4 781 Сс - Н Прирабница - Ј Тип Цедилка, Фрлија Сс Челик, 4 Во

DEN 284.80

Во достапна форма

Дизајниран за тешки услови создадени од високи температури и притисоци, ОВОЈ МУЛЕР ПАРЕА СПЕЦИЈАЛЕН Дизајниран за тешки услови создадени од високи температури и притисоци, ОВОЈ СПЕЦИЈАЛИТЕТ ЗА пареа МУЛЕР И цедилка обезбедува заштита за метри, пумпи, стапици и вентили. Моделот има сооднос на отворена површина што е поголем од големината на цевката за да помогне да се обезбеди низок пад на притисокот. Функцијата за самочистење ви овозможува лесно да ја исчистите цедалката. Вклучува засилен екран со тежок мерач за долг живот. Оваа листа е за секој.

Главните карактеристики

Избор на клиент