Advantec MFS 13CP045AS, Единица За Филтер За Шприц За Еднократна Употреба, Целулоза Ацетат, Стерилен, Дијаметар од 13 mm, 0,45 mm, Полипропилен
Новак

Advantec MFS 13CP045AS, Единица За Филтер За Шприц За Еднократна Употреба, Целулоза Ацетат, Стерилен, Дијаметар од 13 mm, 0,45

DEN 2742.88

Во достапна форма

Ниско врзување на протеини : погоден за водени протеински раствори Без нитрати : погоден за филтрирање на подземните води. Природно хидрофилна мембрана филтер. Минимално задржување на примерокот. Многу ниско врзување на протеини погодно за протеински и solutionsимски раствори. Ниски водени екстракти (0,1 вт%). Нитрат-бесплатно за примероци од подземни води. Разјаснете и филтрирајте стерилизирајте биолошки течности, вклучувајќи тампони и раствори за ткивна култура. Avantec MFS нуди широк избор на медиуми за филтрирање во удобни филтри за шприц за еднократна употреба и единици за филтрирање во линија од 50мм. Материјалите за домување Со акрилик(НАИЗМЕНИЧНА СТРУЈА) и Полипропилен(ПП) се со висока чистота и без пигмент. Лепилата не се користат за да бидете сигурни дека филтратите нема да бидат фалсификувани. Секоја единица е означена со идентификациски кодови што означуваат големина на порите, мембрана и полимер за куќиште.

Главните карактеристики

Избор на клиент