ЦРЛ Масло Нанесуваат Бронза 8 Скала Стил Повлечете Рачки
Новак

ЦРЛ Масло Нанесуваат Бронза 8 Скала Стил Повлечете Рачки

DEN 1.00

Во достапна форма

Користете Монолитно Калено Стакло Од 5/16" до 1/2" (од 8 до 12 мм) Атрактивна Рачка За Додавање Контраст на Декор. Неколку Акции Завршува, Со Сопствени Завршува На Располагање. Порибено Во Популарни Големини од 6" и 8" (152 и 203 мм) со Дијаметар од 3/4" (19 мм). Користете Монолитно Калено Стакло Од 5/16" до 1/2" (од 8 до 12 мм). Атрактивна Рачка За Додавање Контраст на Декор. Неколку Акции Завршува, Со Сопствени Завршува На Располагање. Порибено Во Популарни Големини од 6" и 8" (152 и 203 мм) со Дијаметар од 3/4" (19 мм). Атрактивна Рачка За Додавање Контраст на Декор Порибено Во Популарни Големини од 6" и 8" (152 и 203 мм) Со Дијаметар од 3/4" (19 мм) Неколку Завршетоци На Залихи, Со Достапни Обичајни Завршетоци ВРАТА За Туширање ВО СТИЛОТ НА CRL скалила кажете "забележи ме" кога ќе се монтира на тешка туш кабина без рамка. Дополнителната висина на двата краја на столбовите за монтирање, во споредба со типичните рачки за влечење на вратите за туширање, создава уникатен изглед и современ дизајн. Рачките за Влечење Во Стилот на скалилата се за монтирање назад наназад користејќи обезбедени завртки на стакло со дебелина од 3/8 или 1/2 инчи (10 или 12 милиметри).

Главните карактеристики

Избор на клиент