LynnsgraceLand 4,5 C-C Антички бронзена кауција за кауција Повлечете ја рачката за замав, облекувањето го влече копчето за гроздобер стил 114 мм 4 1/2 центри) центри) центри)
Новак

LynnsgraceLand 4,5 C-C Антички бронзена кауција за кауција Повлечете ја рачката за замав, облекувањето го влече копчето за гроздобер стил

DEN 120.00

Во достапна форма

4,5 "C-C Антички бронзена кауција за кауција Повлечете ја рачката за замав, облекувањето го влече копчето за гроздобер стил 114 мм 4 1/2" центри5 "Центри за гроздобер изглед на фиоката за влечење на рачката за замав влече античка бронза. Материјал : легура на цинк / боја : Античка бронза. Вклучени завртки за монтирање. 1" (25 мм) подолу. Ве молиме, советувајте ја дебелината на вашата фиока пред, ние ќе ви испратиме соодветни завртки. 4,5 "C-C Антички бронзена кауција за кауција Повлечете ја рачката за замав, облекувањето го влече копчето за гроздобер стил 114 мм 4 1/2" центри.5 "Центри за гроздобер изглед на фиоката за влечење на рачката за замав влече античка бронза. Материјал : легура на цинк / боја : Античка бронза. Вклучени завртки за монтирање. 1" (25 мм) подолу. Ве молиме, советувајте ја дебелината на вашата фиока пред, ние ќе ви испратиме соодветни завртки.

Главните карактеристики

Избор на клиент