УНИКО IV950 - 2433 40x План Фаза Цел За Серија IV950 Превртен Микроскоп, Долго Работно Растојание, 40/0, 60
Новак

УНИКО IV950 - 2433 40x План Фаза Цел За Серија IV950 Превртен Микроскоп, Долго Работно Растојание, 40/0, 60

DEN 11139.68

Во достапна форма

Клеточна биологија Со бинокуларни или тринокуларни глави. Моделите на фазен контраст вклучуваат телескоп за центрирање. Земја на потекло : Сад. Серијата iv950 превртените микроскопи се дизајнирани за ткивна култура, клеточна биологија, микробиологија и многу повеќе. Одликувајќи се со двогледни или тринокуларни глави и цели на долги работни растојанија (LWD) во вашиот избор на план ахроматски или плански фазен контраст. Фазата со преголема големина нуди прецизно и непречено движење со топчести лежишта, за јасно, стабилно гледање додека го Скенирате видното поле. Прецизните контроли за фино фокусирање се движат во зголемување на вредноста на скалата од 0,002 мм. Моделите на фазен контраст вклучуваат Телескоп за центрирање. Клеточна биологија. Со бинокуларни или тринокуларни глави. Моделите на фазен контраст вклучуваат телескоп за центрирање. УНИКО IV950 - 2433 40x план фаза Цел За Серија IV950 Превртен Микроскоп, Долго Работно Растојание, 40/0, 60.

Главните карактеристики

Избор на клиент