Професионален Избор Балистички Без Превртување На Големини На Чизми Со Ѕвончиња
Новак

Професионален Избор Балистички Без Превртување На Големини На Чизми Со Ѕвончиња

DEN 259.20

Во достапна форма

најлон Продадени во парови. ЦВРСТО И ПЕЧАТЕНО ПОДИГАЊЕ Во БОЈА - Издржлив балистички најлон надворешен капак и врзување ги прави овие чизми особено цврсти. ЦВРСТИ И ПЕЧАТЕНИ ЧИЗМИ ВО БОЈА-поставата Со Ултрашок апсорбира енергија од прекумерно достигнување и ги штити виталните области на копитата, корнетната лента и светилките на петицата,. СЈАЈНИ ЧИЗМИ-уникатниот дизајн на Нашите Чизми За Прекумерно Вклопување обезбедува заштита на копитата, лентата за корнет и светилките на петицата. Продадени во парови. ЦВРСТО И ПЕЧАТЕНО ПОДИГАЊЕ Во БОЈА - Издржлив балистички најлон надворешен капак и врзување ги прави овие чизми особено цврсти. ЦВРСТИ И ПЕЧАТЕНИ ЧИЗМИ ВО БОЈА-поставата Со Ултрашок апсорбира енергија од прекумерно достигнување и ги штити виталните области на копитата, корнетната лента и светилките на петицата,. СЈАЈНИ ЧИЗМИ-уникатниот дизајн на Нашите Чизми За Прекумерно Вклопување обезбедува заштита на копитата, лентата за корнет и светилките на петицата.

Главните карактеристики

Избор на клиент