Zelotes T90 Gaming Mouse 9200 dpi, 8 програмибилни копчиња Мулти-модели LED светла USB Gaming глувци, подесување на тежината за лаптоп, работна површина, компјутер,- црна
Новак

Zelotes T90 Gaming Mouse 9200 dpi, 8 програмибилни копчиња Мулти-модели LED светла USB Gaming глувци, подесување на тежината за лаптоп,

DEN 1.67

Во достапна форма

Прилагодување на DPI : 6-брзинско прилагодување, 1000/1500/2400/3000/5500/9200 dpi, 1000 dpi црвено светло блиц 3 пати, 1500 портокал, 2400 зелена, 3000 светло сина, 5500 сина, 9200 виолетова Сет за подесување на тежината : Вградени 8 тежини за вашето прилагодување на дното, едноставно додајте ги или отстранете ги тежините бидејќи сакате да го добиете најдоброто искуство со игри. Пожар копче : Краток притисок за да кликнете двапати, да притиснете повеќе од 2 секунди за да префрлите тројно кликнување, светлината трепка 3 пати претставува успешно вклучена. СВЕТСКИ СВЕТСКИ СВЕТСКИ МОДИ : Вкупно 13 видови на режим на светлина, долго притиснете повеќе од 2 секунди за да ги исклучите светлата. Брза функција на палецот : Брзо напред или наназад при прелистување на Интернет, напред наназад во истиот прозорец на папката. Прилагодување на DPI : 6-брзинско прилагодување, 1000/1500/2400/3000/5500/9200 dpi, 1000 dpi црвено светло блиц 3 пати, 1500 портокал, 2400 зелена, 3000 светло сина, 5500 сина, 9200 виолетова. Сет за подесување на тежината : Вградени 8 тежини за вашето прилагодување на дното, едноставно додајте ги или отстранете ги тежините бидејќи сакате да го добиете најдоброто искуство со игри. Пожар копче : Краток притисок за да кликнете двапати, да притиснете повеќе од 2 секунди за да префрлите тројно кликнување, светлината трепка 3 пати претставува успешно вклучена. СВЕТСКИ СВЕТСКИ СВЕТСКИ МОДИ : Вкупно 13 видови на режим на светлина, долго притиснете повеќе од 2 секунди за да ги исклучите светлата. Брза функција на палецот : Брзо напред или наназад при прелистување на Интернет, напред наназад во истиот прозорец на папката. Gelotes T90 Gaming Mouse ќе биде вашиот најдобар другар на играта 1. Брза функција на палецот : Брзо напред или назад при прелистување на Интернет, напред наназад во истиот прозорец на папката.

Главните карактеристики

Избор на клиент