Кутија за хартија од хартија кинески стил на домаќинство цврсто дрво кутија вметната бакарна цветна декорација дневна соба канцеларија
Новак

Кутија за хартија од хартија кинески стил на домаќинство цврсто дрво кутија вметната бакарна цветна декорација дневна соба канцеларија

DEN 1.00

Во достапна форма

Дизајн на широк уста во облик на У, квадратниот центар открива заобленост, заоблени рабови и агли и топол живот ; Корицата и телото на кутијата се дизајнирани со магнети, што е погодно и брзо за промена на хартијата ;. По затворањето на капакот, може цврсто да се adsorbed за да се спречи да се повлече за време на употребата ;. Рабовите и аглите се полирани, а допирот е свилен и нежен;. Излезниот раб е мазен, а хартијата се влече непречено. Дизајн на широк уста во облик на У, квадратниот центар открива заобленост, заоблени рабови и агли и топол живот ;. Корицата и телото на кутијата се дизајнирани со магнети, што е погодно и брзо за промена на хартијата ;. По затворањето на капакот, може цврсто да се adsorbed за да се спречи да се повлече за време на употребата ;. Рабовите и аглите се полирани, а допирот е свилен и нежен;. Излезниот раб е мазен, а хартијата се влече непречено. Дизајн на широк уста во облик на У, квадратниот центар открива заобленост, заоблени рабови и агли и топол живот; капакот и телото на кутијата се дизајнирани со магнети, што е погодно и брзо за промена на хартијата; по затворањето на капакот, тој може да биде цврсто adsorbed за да се спречи да се повлече за време на употребата; рабовите и аглите се полирани, а допирот е свилен и нежен; излезниот раб е мазен, а хартијата е нацртана непречена материјална : црна орев со големина : 22*12.

Главните карактеристики

Избор на клиент