Леано железо затемнувачки стек и плочка на Фаџита
Новак

Леано железо затемнувачки стек и плочка на Фаџита

DEN 3.00

Во достапна форма

Средно железо со средна големина, која ја гуши бифтекната плоча со дрвена основа Вклучува послужавник со послужавник и дрво. Чинија изработена од леано железо. Средно железо со средна големина, која ја гуши бифтекната плоча со дрвена основа. Вклучува послужавник со послужавник и дрво. Чинија изработена од леано железо. Површината ги задржува топлината и соковите за да ги задржи вашите цевки од стек. Плочата се влева во дрвена основа за лесно сервирање.

Главните карактеристики

Избор на клиент