Организатор на шкафче за зеродеко, организатор за управување со кабел за управување со полици
Новак

Организатор на шкафче за зеродеко, организатор за управување со кабел за управување со полици

DEN 155.04

Во достапна форма

Складирање на кујнски прибор, плочи, канти, тестенини, закуски, пакување и торби сите на една лесно достапна и удобна локација Исклучителен дизајн : Меш спречува предметите да паѓаат од просторот, дизајнот на кука е погоден за складирање на жици, побезбедни и уверени. Зголемете го просторот за складирање во пантолоните, плакарите и плакарите за да ви овозможи повеќе простор за складирање за да го олесните вашиот живот. Оваа висечка корпа има многу стилски изглед и не мора да се грижите за тоа да не се вклопува во вашите стилски ормани, полиците за книги, кујната, канцеларијата. Лесно за инсталирање : Едноставно ставете го во вашите шкафови, оставата, чајната кујна и полиците за бања. Складирање на кујнски прибор, плочи, канти, тестенини, закуски, пакување и торби сите на една лесно достапна и удобна локација. Исклучителен дизајн : Меш спречува предметите да паѓаат од просторот, дизајнот на кука е погоден за складирање на жици, побезбедни и уверени. Зголемете го просторот за складирање во пантолоните, плакарите и плакарите за да ви овозможи повеќе простор за складирање за да го олесните вашиот живот. Оваа висечка корпа има многу стилски изглед и не мора да се грижите за тоа да не се вклопува во вашите стилски ормани, полиците за книги, кујната, канцеларијата. Лесно за инсталирање : Едноставно ставете го во вашите шкафови, оставата, чајната кујна и полиците за бања. Опис ОВЕЕ сакате да го искористите просторот под вашата работна маса, оваа постојана полица е за вас.

Главните карактеристики

Избор на клиент