HME производи Мега игра виси Гамбрел, маслиново, 1200lb
Новак

HME производи Мега игра виси Гамбрел, маслиново, 1200lb

DEN 2.00

Во достапна форма

Совршен за виси елени, елк, мечка, лос или која било голема игра Целосно заварен и засилен за дополнителна сила. Дизајнот на затворена кука спречува висичка кука да се лизне надолу во Гамбрел кога се крева или при чистење игра. Совршен за виси елени, елк, мечка, лос или која било голема игра. Целосно заварен и засилен за дополнителна сила. Дизајнот на затворена кука спречува висичка кука да се лизне надолу во Гамбрел кога се крева или при чистење игра. Опис на производот совршен за виси елени, елк, мечка, лос или која било голема игра целосно заварена и гушкана за додадена јачина на затворена кука, спречува висечка кука да се лизне надолу во гамбрел кога се крева или при чистење игра оценета на 1. Од производителот тешки и да трае. Mega Gambrel Products Mega Gambrel е совршена за виси елени, елк, мечка, лос или која било голема игра. Формираната, една парчиња закачалка е целосно заварена и е заварена за дополнителна јачина.

Главните карактеристики

Избор на клиент

Spro Power Swivel-Pack од 5
Новак
Spro Power Swivel-Pack од 5
Во достапна форма
DEN 3.33
Вреднување на стоката: