Оријен® сува оригинална премија за храна за мачки, високи протеини, свежи и сурови животински состојки, 12lb замрзнати лекувани мачки, регионални црвени, 1,25oz
Новак

Оријен® сува оригинална премија за храна за мачки, високи протеини, свежи и сурови животински состојки, 12lb замрзнати лекувани мачки, регионални

DEN 0.67

Во достапна форма

Храната за мачки Оријен Мачка и маче дава диета богата и разновидна во свежи, цели животински состојки од пилешко месо и мисирка, риба фатена од диви и јајца без кафез Со 90% квалитетни состојки на животни, Ориен ги храни мачките според нивните природни, биолошки потреби. Регионалните третирани мачки со црвена замрзнување со црвена замрзнување се густи со хранливи материи и богати со протеини, нудејќи им на вашата мачка вкусна награда на говедско месо од ранч, дива свиња, коза од бур, јагнешко месо од трева, свинско месо во Јоркшир и риба фатена од диви. Со 100% квалитетни состојки на животни и само природни конзерванси, Ориен ги храни мачките според нивните природни, биолошки потреби. Храната за мачки Оријен Мачка и маче дава диета богата и разновидна во свежи, цели животински состојки од пилешко месо и мисирка, риба фатена од диви и јајца без кафез. Со 90% квалитетни состојки на животни, Ориен ги храни мачките според нивните природни, биолошки потреби. Регионалните третирани мачки со црвена замрзнување со црвена замрзнување се густи со хранливи материи и богати со протеини, нудејќи им на вашата мачка вкусна награда на говедско месо од ранч, дива свиња, коза од бур, јагнешко месо од трева, свинско месо во Јоркшир и риба фатена од диви. Со 100% квалитетни состојки на животни и само природни конзерванси, Ориен ги храни мачките според нивните природни, биолошки потреби. Како обврзувачки месојади, современите мачки напредуваат на биолошки соодветна диета богата со протеини и маснотии од најразлични состојки на животни.

Главните карактеристики

Избор на клиент