Acollmile Брзо ослободување на палецот гас: Најновиот компатибилен со 8fun BBS02B BBS01B BBS03 HD Mid Drive Cole & Hub Motor, 300x Accellectler со гаснење на палецот со водоотпорен 3pin женски конектор з
Новак

Acollmile Брзо ослободување на палецот гас: Најновиот компатибилен со 8fun BBS02B BBS01B BBS03 HD Mid Drive Cole & Hub Motor, 300x

DEN 319.52

Во достапна форма

? Кога ќе го добиете гаснењето со брзо ослободување од 300x, не треба да го отстраните зафатот! Само треба да го заклучите со завртки за фиксирање, целиот процес е прилично лесен и брз Потребни ви се само неколку минути за да ја завршите конверзијата на електричниот велосипед. ? Ако не сте сигурни дека компатибилноста или сметате дека не е компатибилна со вашиот уред, ве молиме слободно да нè измерите и ние ќе ви помогнеме. ? [Потребно додаток] Не можете да го пропуштите ова гаснење на палецот за брзо ослободување кога ќе го конвертирате вашиот Ebike за кратко време. Исто така е добра замена кога вашата оргинал се паузира или ви треба резервна копија. ? Имаме професионални технологии во САД кои можат да ви дадат техничка поддршка и да ви помогнат да ги поправите проблемите. ? Кога ќе го добиете гаснењето со брзо ослободување од 300x, не треба да го отстраните зафатот! Само треба да го заклучите со завртки за фиксирање, целиот процес е прилично лесен и брз. Потребни ви се само неколку минути за да ја завршите конверзијата на електричниот велосипед. ? Ако не сте сигурни дека компатибилноста или сметате дека не е компатибилна со вашиот уред, ве молиме слободно да нè измерите и ние ќе ви помогнеме.

Главните карактеристики

Избор на клиент