Оригинален рокер од гаснење од Ацтек^товар
Новак

Оригинален рокер од гаснење од Ацтек^товар

DEN 176.80

Во достапна форма

Анатомски одговара на дланката на вашата рака за поголема удобност Оригинален рокер на гасници - црна десница. Анатомски одговара на дланката на вашата рака за поголема удобност. Нека тежината на зглобот ви биде контрола на крстарење. Нема повеќе смрт на смртта на гаснењето на долгите меѓудржавни возења. Лесен за прилагодување. Превртете го над и надвор од патот кога не се во употреба.

Главните карактеристики

Избор на клиент