PS4 MDLR CRG СТАНИЦА, PlayStation4 Модуларен Полнење Станица, Обвиненија до 2 контролори преку микро USB dongles, Компактен, модуларен дизајн, Компатибилен СО DUALSHOCK4 безжични контро?
Новак

PS4 MDLR CRG СТАНИЦА, PlayStation4 Модуларен Полнење Станица, Обвиненија до 2 контролори преку микро USB dongles, Компактен, модуларен дизајн,

DEN 968.00

Во достапна форма

Компатибилен СО DUALSHOCK (R)4 Безжични контролери Play Station (R)4 Модуларна Станица За Полнење(Црна); PLAYSTATION 4; PS4 ДОДАТОЦИ ЗА НАПОЈУВАЊЕ; Наплаќа ДО 2 контролери преку микро USB dongles, Компактен, модуларен дизајн, Компатибилен со DUALSHOCK (R)4 БЕЗЖИЧНИ контролери и изберете nyko (R) модуларни додатоци, Црна,

Главните карактеристики

Избор на клиент