ИРДФВХ Шема Природни Свила Перници Вратот Перница Хотел Меморија Перница Здрав Сон Меморија Перница
Новак

ИРДФВХ Шема Природни Свила Перници Вратот Перница Хотел Меморија Перница Здрав Сон Меморија Перница

DEN 0.67

Во достапна форма

Пополнете : горниот слој е исполнет со свила од туса (средно влакно), а долниот слој е 40% влакна од соја и 60% полиестерски влакна Памучна ткаенина со четкана завршница. дизајнот има облога што дише, надолу, која спречува непријатни боцкања и иритација. Перници За Ладење Надолу Алтернативно Полнење Меки Потпорни Кадифни Перници. Пополнете : горниот слој е исполнет со свила од туса (средно влакно), а долниот слој е 40% влакна од соја и 60% полиестерски влакна. Памучна ткаенина со четкана завршница. дизајнот има облога што дише, надолу, која спречува непријатни боцкања и иритација. Перници За Ладење Надолу Алтернативно Полнење Меки Потпорни Кадифни Перници. Пополнете : горниот слој е исполнет со свила од туса (средно влакно), а долниот слој е 40% влакна од соја и 60% памучна ткаенина од полиестерски влакна со четкана завршница.дизајнот има облога што дише, надолу, која спречува непријатни боцкања и иритација.

Главните карактеристики

43 × 68cm:
Height:
10cm
② Middle pillow:
Specification:
43× 68cm
Height:
12cm
③ High pillow:
Specification:
43 × 68cm
Height:
15cm
Package:
1 Pcs,vacuum packed
notes:
All are handmade and the possible deviation is 2-3 cm.:
Due to the brightness of the light, the actual color between images will vary slightly between images.:
Cooling Hotel Quality for Back Stomach or Side Sleepers :

Избор на клиент