Наинл сет од 2 среќен велигденски ден Симпатична зајаче Шарена велигденска јајце зајак уво зелена трева на сина автоматска сензор LED самрак до зори ноќен светлосен
Новак

Наинл сет од 2 среќен велигденски ден Симпатична зајаче Шарена велигденска јајце зајак уво зелена трева на сина автоматска сензор LED самрак

DEN 0.33

Во достапна форма

Автоматски сензор самрак до зора ноќна светлина : голема осветленост предводена внатре, осветлува во самракот, автоматски се исклучува во зората; вклучете 2 предмети ноќни светла Димензија : 3 во W x 4,5 во d x 2 во ч; нето тежина : 60g ;. Влезен напон : AC110-127 V; излезен напон : DC2.8 V; струја : ≤25ma; моќност : 0,5 W ;. Тоа трае до 100000 часа. Може да се користи во спална соба или на друго место на кое му треба микро светлина. Автоматски сензор самрак до зора ноќна светлина : голема осветленост предводена внатре, осветлува во самракот, автоматски се исклучува во зората; вклучете 2 предмети ноќни светла. Димензија : 3 во W x 4,5 во d x 2 во ч; нето тежина : 60g ;. Влезен напон : AC110-127 V; излезен напон : DC2.8 V; струја : ≤25ma; моќност : 0,5 W ;. Тоа трае до 100000 часа. Може да се користи во спална соба или на друго место на кое му треба микро светлина. Среќен велигденски ден Симпатична зајаче шарено велигденско јајце и зајачко уво на зелена трева на сонцето на сино -сензорот за автоматски предводен самрак до зора ноќна инструкција за светло (1) Вовед Осветленоста предводена од внатре.Current : ≤25ma; 4.Dimension : 3 во W x 4,5 во d x 2 во H (76mm x 114mm x 48mm); 5.NET тежина : 60g; 6. моќ : 0,5 W; (3; ) Осветлување Modethis LED сензор ноќно светло осветлување од осветленоста на светлината.

Главните карактеристики

Избор на клиент