САД Ironелезо на лепенка Шие на ткаенина Соединетите Американски Држави знаме на САД
Новак

САД Ironелезо на лепенка Шие на ткаенина Соединетите Американски Држави знаме на САД

DEN 49.60

Во достапна форма

САД Ironелезо на лепенка Шие на ткаенина Соединетите Американски Држави знаме на американската значка за везови Ширина од 9,8 см и висина од 3,1 см. САД Ironелезо на лепенка Шие на ткаенина Соединетите Американски Држави знаме на американската значка за везови. Ширина од 9,8 см и висина од 3,1 см. Како да се пеглате на лепенка, ја поставите крпата на рамна, отпорна на топлина, како табла за пеглање. За да се осигура дека предметот ќе обезбеди добра површина за лепенката, прво железо. Ако тоа е ранец или друга ставка што е тешко да се пегла, дајте се од себе за да го организирате, така што делот од ткаенината што ќе ја прими лепенката е рамна против тврда површина. Ставете ја лепенката во позицијата што ја одбравте. Лепичката страна треба да биде рамна против основната ткаенина. Бидете сигурни дека лепенката не е искривена. На извезени закрпи, леплива страна е долната страна. Загрејте го железо. Свртете го на најжешкото поставување што може да ја толерира ткаенината. Осигурете се дека опцијата „пареа“ е исклучена и дека вашето железо не е полно со вода.

Главните карактеристики

Избор на клиент