Џеф Расел автограм Бејзбол Картичка 1987 Блузи #444-Автограм Бејзбол Картички
Новак

Џеф Расел автограм Бејзбол Картичка 1987 Блузи 444-Автограм Бејзбол Картички

DEN 431.84

Во достапна форма

Ако е автограм, вклучува индивидуално нумериран, евидентен холограм Категорија; Автограм Бејзбол Картички. Ако е автограм, вклучува индивидуално нумериран, евидентен холограм. Категорија; Автограм Бејзбол Картички. Џеф Расел автограм Бејзбол Картичка (Тексас Ренџерс) 1987 Блузи #444. Точка доаѓа целосно заверена со евидентен, сериски холограм и сертификат за автентичност. Ако производот е непотпишан или не се користи игра, холограмот нема да биде вклучен џеф Расел сувенири. Тексас ренџерс сувенири.

Главните карактеристики

Избор на клиент