10 парчиња Клипови За Билијард Клипови За Складирање Риболовни Прачки Клипови За Снукер За Базен Држачи За Клипови За Лоцирање На Клипови За Лавици За Знаци За Базе?
Новак

10 парчиња Клипови За Билијард Клипови За Складирање Риболовни Прачки Клипови За Снукер За Базен Држачи За Клипови За Лоцирање На Клипови

DEN 1.67

Во достапна форма

Мултифункционално : клиповите за шипки се користат не само за држење на вашата риболовна прачка, туку и за држење на вашиот знак за базен или знак за снукер; овие клипови за риболовни прачки ви помагаат лесно да складирате риболовни прачки или базен, знаци за снукер Издржлив Материјал : спојката е изработена од висококвалитетен материјал, кој е цврст и издржлив и поддржува долготрајна употреба. Лесна Инсталација : држач за решетка за Прачки секој клип лесно се монтира со 2 завртки од нерѓосувачки челик (не се вклучени). Список на пакети : 10 парчиња клипови за знаци за базен, но не ги вклучуваат завртките. Боја на риболов прачка клип : Црна. Мултифункционално : клиповите за шипки се користат не само за држење на вашата риболовна прачка, туку и за држење на вашиот знак за базен или знак за снукер; овие клипови за риболовни прачки ви помагаат лесно да складирате риболовни прачки или базен, знаци за снукер. Издржлив Материјал : спојката е изработена од висококвалитетен материјал, кој е цврст и издржлив и поддржува долготрајна употреба. Лесна Инсталација : држач за решетка за Прачки секој клип лесно се монтира со 2 завртки од нерѓосувачки челик (не се вклучени). Список на пакети : 10 парчиња клипови за знаци за базен, но не ги вклучуваат завртките. Боја на риболов прачка клип : Црна. Опис : - Мултифункционален : клиповите за шипки се користат не само за држење на вашата риболовна прачка, туку и за држење на вашиот знак за базен или знак за снукер; овие клипови за риболовни прачки ви помагаат лесно да складирате риболовни прачки или базен, знаци за снукер.

Главните карактеристики

Избор на клиент