Хидео Номо Автограм Лос Анџелес Доџерс ЏЕРСИ СО / ДОКАЗ, Слика На Хидео Потпишување За Нас, Пса/Днк Автентициран, Лос Анџелес Доџерс, Канзас Сити Ројалс, Јапонија, Бо?
Новак

Хидео Номо Автограм Лос Анџелес Доџерс ЏЕРСИ СО / ДОКАЗ, Слика На Хидео Потпишување За Нас, Пса/Днк Автентициран, Лос Анџелес Доџерс, Канзас

DEN 2.33

Во достапна форма

Хидео Номо Го Потпиша Дресот На Лос Анџелес Доџерс СО/ДОКАЗ 100% Автентичен Автограм. Сертификат За Автентичност ОД Пса/ДНК Со Купување. Слика На Хидео Потпишување За Нас. Сликата На Потпишувањето На Хидео За Нас Е Сопственост Само На Автентични_меморабили. Хидео Номо Го Потпиша Дресот На Лос Анџелес Доџерс СО/ДОКАЗ. 100% Автентичен Автограм. Сертификат За Автентичност ОД Пса/ДНК Со Купување. Слика На Хидео Потпишување За Нас. Сликата На Потпишувањето На Хидео За Нас Е Сопственост Само На Автентични_меморабили. Ова Е Дрес На Хидео номо потпишан од Лос анџелес Доџерс. Овој дрес е потпишан во сребрено пенкало за боја. Сите имиња и броеви се зашиени. Оваа ставка ќе дојде со Сертификат За Автентичност ОД ПСА/ДНК. Сликата на потпишувањето на спортистот/славната личност е сопственост само На Автентични_меморабили. Сите наши предмети се добиени лично и се 100% автентични.

Главните карактеристики

Избор на клиент