Монте Ирвин Потпиша Бејзбол Автограм Авто Пса/ДНК АМ48578 - Автограм Бејзбол
Новак

Монте Ирвин Потпиша Бејзбол Автограм Авто Пса/ДНК АМ48578 - Автограм Бејзбол

DEN 1887.84

Во достапна форма

Ако е автограм, вклучува индивидуално нумериран, евидентен холограм Категорија; Автограм Бејзбол. Ако е автограм, вклучува индивидуално нумериран, евидентен холограм. Категорија; Автограм Бејзбол. Монте Ирвин Потпиша (54 WSC hof 73) Бејзбол Автограм Авто Пса/ДНК АМ48578 ако производот е непотпишан или не се користи игра, холограмот нема да биде вклучен монте ирвин сувенири. Њујорк гиганти сувенири.

Главните карактеристики

Избор на клиент