Дупка за Плажа со камчиња #7 од Стив Хајт Врамени Фото-Голф Плакети И Колажи
Новак

Дупка за Плажа со камчиња 7 од Стив Хајт Врамени Фото-Голф Плакети И Колажи

DEN 2.33

Во достапна форма

Ако е автограм, вклучува индивидуално нумериран, евидентен холограм Ако е автограм, вклучува индивидуално нумериран, евидентен холограм. Одликувајќи се со оригинална убава слика од 11х14" дупка #7 на Плажата Пебл снимена од познатиот фотограф за голф Стив Хајт. Потпишан од фотограф. вкупна големина од 16х19 " оваа ставка доаѓа целосно заверена со сертификат за автентичност. Сите потпишани предмети доаѓаат во комплет со сертификација која вклучува евидентен холограм и придружен сертификат за автентичност картичка. Непотпишаните ставки не бараат сертификација. Ако производот е непотпишан или не се користи игра, холограмот нема да биде вклучен сувенири.

Главните карактеристики

Избор на клиент