Луис Дијаз Потпиша Фудбал Во Лигата На Шампионите-Во Акрилна Витрина-Фудбал Со Автограм
Новак

Луис Дијаз Потпиша Фудбал Во Лигата На Шампионите-Во Акрилна Витрина-Фудбал Со Автограм

DEN 1.33

Во достапна форма

Ако е автограм, вклучува индивидуално нумериран, евидентен холограм Категорија; Автограмирани Фудбалски Топки. Ако е автограм, вклучува индивидуално нумериран, евидентен холограм. Категорија; Автограмирани Фудбалски Топки. Луис Дијаз Потпиша Фудбал Во Лигата На Шампионите-Во Акрилна Витрина ако производот е непотпишан или не се користи игра, холограмот нема да биде вклучен сувенири.

Главните карактеристики

Избор на клиент