Jimим Лонборг Бостон Ред Сокс автограмираше 8x10 Фотографија испишана „Cy Young 67“ автограмирана - автограмирани фотографии од MLB
Новак

Jimим Лонборг Бостон Ред Сокс автограмираше 8x10 Фотографија испишана „Cy Young 67“ автограмирана - автограмирани фотографии од MLB

DEN 1.67

Во достапна форма

Ако се автограмира, вклучува индивидуално нумериран холограм очигледен Категорија; Автограмирани фотографии од MLB. Jimим Лонборг Бостон Ред Сокс автограмираше 8x10 Фотографија испишана „Cy Young 67“ автограмирана. Доаѓа целосно сертифициран со атлетски промотивни настани сертификат за автентичност. Ако производот е непотпишан или не е користен за игра, нема да биде вклучен холограм Jimим Лонборг. Меморијабили на Бостон Ред Сокс.

Главните карактеристики

Избор на клиент