Сенди Куфакс Дон Драјсдејл Потпиша Автограм Нл Бејзбол Доџерс ЈСА ХХ29223-Бејзбол Со Автограм
Новак

Сенди Куфакс Дон Драјсдејл Потпиша Автограм Нл Бејзбол Доџерс ЈСА ХХ29223-Бејзбол Со Автограм

DEN 728.00

Во достапна форма

Ако е автограм, вклучува индивидуално нумериран, евидентен холограм Категорија; Автограм Бејзбол. Сенди Куфакс Дон Драјсдејл Потпиша Автограм Нл Бејзбол Доџерс ЈСА ХХ29223 ако производот е непотпишан или не се користи игра, холограмот нема да биде вклучен песочни куфакс сувенири. Сувенири на Лос анџелес Доџерс.

Главните карактеристики

Избор на клиент