Стив Психо Лајонс Чикаго Вајт Сокс потпиша автограмиран 8x10 Фото Коа Бејзбол - Автограмирани фотографии од МЛБ
Новак

Стив Психо Лајонс Чикаго Вајт Сокс потпиша автограмиран 8x10 Фото Коа Бејзбол - Автограмирани фотографии од МЛБ

DEN 367.84

Во достапна форма

Ако се автограмира, вклучува индивидуално нумериран холограм очигледен Категорија; Автограмирани фотографии од MLB. Ако се автограмира, вклучува индивидуално нумериран холограм очигледен. Категорија; Автограмирани фотографии од MLB. Стив Психо Лајонс Чикаго Вајт Сокс потпиша автограмиран автограм 8x10 Фото Бејзбол Ако производот е непотпишан или не се користи, холограм нема да биде вклучен меморија. Меморијабили на Чикаго Вајт Сокс.

Главните карактеристики

Избор на клиент