1972 Топпс # 633 Jackек Хит Хјустон Астрос НМ/МТ Астрос
Новак

1972 Топпс 633 Jackек Хит Хјустон Астрос НМ/МТ Астрос

DEN 440.00

Во достапна форма

Прикажаната слика е вистинското скенирање на картичката што ќе ја добиете Мора да има за кој било обожавател!. Одлично за секој колекционер на Хјустон Астрос. Ние сме #1 продавач на гроздобер картички преку Интернет, картичките на Дин има над 1,5 милиони спортски картички во инвентар. Едно наплата за испорака - без оглед колку картички - и повеќето нарачки испраќаат ист ден!. Прикажаната слика е вистинското скенирање на картичката што ќе ја добиете. Мора да има за кој било обожавател!. Одлично за секој колекционер на Хјустон Астрос. Ние сме #1 продавач на гроздобер картички преку Интернет, картичките на Дин има над 1,5 милиони спортски картички во инвентар. Едно наплата за испорака - без оглед колку картички - и повеќето нарачки испраќаат ист ден!. 1972 Топпс # 633 Jackек Хит Хјустон Астрос (Бејзбол картичка) НМ/МТ Астрос. Картите на Дин е основана во 2001 година од страна на Дин Ханли, колекционерски колекционер на картички и стана водечки онлајн продавач на гроздобер спортски картички и картички што не се спорти.

Главните карактеристики

Избор на клиент